Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) har til formål å drive forskning og utvikling for Forsvarets behov. FFI skal være Forsvarets politiske og militære ledelses rådgiver i faglige spørsmål innenfor instituttets arbeidsområde.

Mer informasjon om virksomheten på Regjeringen.no

Hopp rett til graf

Driftsinntekter

Figuren viser fordelingen på ulike typer inntekter i prosent. Det inkluderer bevilgning fra departementet, men ikke finansinntekter.

Hopp rett til graf

Driftskostnader

Figuren viser fordelingen på ulike typer kostnader i prosent. Vanligvis vil lønnskostnader være den største kostnaden i en virksomhet.

Hopp rett til graf

Månedlig utvikling

I denne grafen kan du sammenlikne kostnader per måned for de årene du velger. Standardoppsettet viser siste offisielle statsregnskapsår, ‘året før’ og ‘året etter’ og ‘inneværende år’ så langt regnskapstallene er tilgjengelige. Tallene er i millioner kroner.

Klikk på datasett navn nedenfor dersom du vil endre innhold i grafen.

Hopp rett til graf

Utvikling gjennom året - akkumulert

I denne grafen kan du sammenlikne utviklingen i kostnader akkumulert gjennom året, for de årene du velger. Standardoppsettet viser siste offisielle statsregnskapsår, ‘året før’ og ‘året etter’ og ‘inneværende år’ så langt regnskapstallene er tilgjengelige. Tallene er i millioner kroner.

Klikk på datasett navn nedenfor dersom du vil endre innhold i grafen.

Hopp rett til graf

Driftskostnader siste år

Figuren viser utviklingen i driftskostnadene til virksomheten de siste årene. Tallene er i millioner kroner, og er ikke justert for inflasjon eller strukturelle endringer.

Hopp rett til graf

Detaljert resultatregnskap

Tabellen viser driftsresultat og totalt resultat for virksomheten for siste hele år, sammenlignet med året før. Klikk på grafen for å se flere detaljer om det som ligger bak det totale resultatet. 

Hopp rett til graf

Balanse

Grafen viser fordeling av virksomhetens eiendeler, gjeld og egenkapital ved slutten av siste hele regnskapsår, og endring fra året før. Klikk på grafen for å se flere detaljer om hva eiendeler, gjeld og egenkapital er sammensatt av.